Wie zijn wij

Work4Media is al ruim 25 jaar actief in de bouwsector. Daarmee hebben we een schat aan kennis en ervaring op zak waar we bij al onze werkzaamheden uit kunnen putten. Lees hieronder wat we precies voor je kunnen betekenen.

Over ons

We zijn als uitgeverij ooit gestart met de uitgifte van het kennismagazine Industriebouw. Vanuit een passie voor bouwen én vanuit de overtuiging dat we echt iets bijzonders te bieden hebben. Kennelijk werkt het want inmiddels heeft de bouwsector ons ook gevonden via onze social media kanalen en hebben we onze portfolio uitgebreid. Onder de koepel Work4Media hebben we bovendien een fullservice mediabureau in het leven geroepen om o.a. bouwbedrijven op het gebied van social media te ontlasten.

Uitgeverij

We durven te stellen dat de kennismagazines van Work4Media een bijzondere plaats innemen in het bladenlandschap in Nederland. Al onze magazines zijn toegespitst op specifieke segmenten én doelgroepen en hebben één ding met elkaar gemeen; ze worden allemaal gemaakt door redacteuren en specialisten met een enorme liefde voor bouwen. In elke uitgave geven we onze lezers een royale blik voor en achter de schermen bij actuele, spraakmakende bouwprojecten, zowel klein als groot. Daarmee vormen onze magazines een belangrijke bron van kennis en informatie voor iedereen die beroepsmatig betrokken is binnen de bouwsector.

Ons doel is lezers op ideeën te brengen en de aandacht te richten op bouwkundige zaken die normaal gesproken onbelicht blijven. We duiken in de inhoud en maken inzichtelijk welke keuzes vóór en tijdens een bouwproces zijn gemaakt door initiatiefnemers en bouwers. En dat doen we ook nog eens in de vorm van aansprekende, inhoudelijk sterke teksten. Work4Media combineert daarmee bouwkundige kennis en vermaak. Infotainment noemen we dat.

‘Verrassen en inspireren op functioneel, esthetisch én bouwkundig terrein’

Fullservice mediabureau

Onze magazines geven initiatiefnemers, bouwbedrijven en onderaannemers de kans om te laten zien waar ze goed in zijn. Vanuit ons fullservice mediabureau doen we daar desgewenst nog een schepje bovenop. We beheren je social media en creëren inspirerende content – ook in de vorm van foto’s en filmpjes – die je online zichtbaarheid aanzienlijk vergroot. Samen kijken we waar je precies behoefte aan hebt, waarna we de content specifiek afstemmen op jouw doelgroep. Door actief te zijn en te blijven, bereik je meer mensen en krijg je meer volgers. Op termijn kunnen hier weer nieuwe opdrachten uit voortkomen. Daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Wij nemen je op dit gebied met plezier alles uit handen zodat jij je als ondernemer kunt focussen op je corebusiness.

‘Online ontzorgen van a tot z’

Een ervaren team dat deuren opent

Work4Media werkt met een enthousiast en slagvaardig team redacteuren en vakmensen. Ervaren specialisten met een omvangrijk relatienetwerk in de bouwwereld. Elk van hen heeft zijn of haar sporen in de sector verdiend. Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste trends, bouwmethoden en wetgeving. Ze bezoeken regelmatig projecten in ontwikkeling, toonaangevende marktpartijen, seminars en bijeenkomsten. Daardoor is hun kennis altijd up-to-date. Daarnaast is hun persoonlijke aanpak een belangrijke kracht. Ze doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen wordt gehoord, gezien en begrepen.

‘Wij kennen bouwend Nederland en bouwend Nederland kent ons’

Maak kennis met ons team

Wij houden het contact met onze klanten graag informeel en laagdrempelig. We staan altijd voor je klaar en zijn te bereiken via mail of telefoon. Het praat makkelijker als je het gezicht achter onze namen kent. Vandaar dat we ons hier beneden kort aan je voorstellen.

Cock Penning
Managing Director

“Het grootste compliment is als een klant terugkomt”

Petra Schaap
Office medewerker

“Snel handelen is mijn sterkste wapen, hiermee zorg ik altijd voor tevredenheid”

Cheryl Penning
Office medewerker

“Mensen helpen vind ik het leukste om te doen"

Jeffrey Penning
Creative Designer

"Samenwerken en kijken wat er allemaal mogelijk is, vind ik het leukste om te doen"

Astrid Berkhout
Hoofdredacteur

"Teksten moeten foutloos en begrijpelijk zijn, en gewoon lekker lezen"

Toos van de Sanden
Media-adviseur

“Adviseren over de juiste aandacht bij het project, geeft de meeste voldoening”

Stefan van der Kooij
Media-adviseur

“Alles draait om samenwerken. Mooie bouwprojecten verdienen het om belicht te worden!”

Pieter Friso
Media-adviseur

"Artikelen moeten tot in de puntjes worden verzorgd, daar help ik graag aan mee"

Dorien Berghuis
Media-adviseur

"Ik kan zorgen voor een sterk merkverhaal"