Fullservice mediabureau

Natuurlijk willen ondernemers zichtbaar zijn op internet, maar het ontbeert hen simpelweg vaak aan de tijd om zich hier serieus in te verdiepen. Ons fullservice mediabureau kan alle social media werkzaamheden uit handen nemen en zorgen dat je optimaal gebruikt maakt van de mogelijkheden die er zijn. Wij leggen hieronder uit wat we voor je kunnen doen, wat de missie is van waaruit we werken en uit welke abonnementen je kunt kiezen.

Wat kunnen wij je bieden

Vanuit onze online expertise én gebruikmakend van onze achtergrond in de bouwsector denken we graag met je mee hoe u de doelen die je hebt gesteld voor jouw onderneming, ook daadwerkelijk kunt realiseren. Wil je dat we een plan uitdenken voor het beheer van je social media en dat we dit ook voor je uitvoeren? In een persoonlijk intakegesprek bekijken we waar je precies behoefte aan hebt. Nieuwe media als Facebook, Instagram en Twitter bieden volop kansen en wij helpen je om die te benutten. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor al je drukwerk en opmaakwerkzaamheden.

Dagelijkse posts

Niets is zo dodelijk als een saaie website of social media waar niets gebeurt. Door dagelijks nieuwe, relevante posts te plaatsen, houd je de aandacht vast en verleid je mensen om regelmatig te kijken of er weer iets interessants te lezen is op je social media.

Meer volgers

Als je je social media levend houdt, zullen meer mensen deze willen volgen.

Meer verkeer

Als volgers je social media ook nog aansprekend genoeg vinden om te delen, verspreidt de aantrekkende werking zich als een olievlek richting potentiële nieuwe klanten. Je naamsbekendheid neemt toe waardoor mensen zich jouw bedrijf weten te herinneren op het moment dat ze je nodig hebben.

Onze missie

In deze tijd zijn social media onmisbaar geworden voor bouwbedrijven en aannemers. Door actief te zijn en te blijven, bereik je meer mensen en krijg je meer volgers. Wij nemen je met plezier alles uit handen zodat jij als ondernemer kunt focussen op wat je het liefste doet!

Abonnementen

Geen verrassingen achteraf. Als ondernemer wil je precies weten waar je aan toe bent. Om die reden werken wij bij voorkeur met abonnementen. Er zijn drie abonnementen mogelijk:

Wil je geen abonnement maar heb je wel behoefte aan ondersteuning, bijvoorbeeld als het gaat om drukwerk of opmaakwerkzaamheden? Ook dan kijken we graag hoe we je verder kunnen helpen.

Basis199per maand
Start nu
 • Intakegesprek
 • Optimalisatie/aanmaken van social media account
 • 1 post per week (per kanaal)
 • 2 kanalen (Facebook & LinkedIn)
 • Monitoring en optimalisatie reacties en volgers
 • Opmaak en plaatsing
 • Elke maand contact
 • 1x 1/4 pagina advertentie in Industriebouw t.w.v. 485,00
Standaard299per maand
Start nu
 • Intakegesprek
 • Optimalisatie/aanmaken van social media account
 • 3 posts per week (willekeurig verdeeld over de kanalen)
 • 3 kanalen (Facebook, LinkedIn & Instagram)
 • Monitoring en optimalisatie reacties en volgers
 • Opmaak en plaatsing
 • Elke maand contact
 • 2x 1/4 pagina advertentie in Industriebouw t.w.v. 970,00
Premium399per maand
Start nu
 • Intakegesprek
 • Optimalisatie/aanmaken van social media account
 • 5 posts per week (willekeurig verdeeld over de kanalen)
 • 4 kanalen (Facebook, LinkedIn, Instagram & Twitter)
 • Monitoring en optimalisatie reacties en volgers
 • Opmaak en plaatsing
 • Elke maand contact
 • Volledige overname van social media
 • 2x 1/4 pagina in Industriebouw t.w.v. 970,00
X

Je wilt graag het pakket starten

Dit abbonement kost €1. Vul onderstaande velden in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veelgestelde vragen

Een aantal veelgestelde vragen wordt hieronder beantwoord.

Hoe ziet de werkwijze eruit?

Stap 1: We zorgen er eerst voor dat we elkaar beter leren kennen. Tijdens het intakegesprek stellen we je een aantal gerichte vragen. We brengen je missie, visie en doelstellingen in beeld zodat we deze onder de aandacht kunnen brengen via social media. Stap 2: Na het intakegesprek gaan wij aan de slag met het optimaliseren van jouw social media kanalen. Binnen twee werkdagen komen we met een voorstel voor eventuele aanpassingen. Ga je hiermee akkoord, dan zorgen we ervoor dat we alles tot in de puntjes regelen. Stap 3: We plaatsen de berichten via een speciaal ontworpen agenda zodat de content op het juiste moment wordt gepubliceerd. Stap 4: Wij zorgen ervoor dat je social media goed in de gaten worden gehouden zodat we altijd kunnen inspelen op de reacties van de volgers. Elke eerste week van de maand bespreken we de voortgang.

Hoe snel kunnen jullie starten?

Wij kunnen binnen twee weken aan de slag met het beheren van je social media accounts. Eerder is eventueel ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Wat moet ik zelf nog doen?

Jij hoeft zelf helemaal niks meer te doen. Wij zorgen ervoor dat je account er optimaal uitziet. Dit doen wij aan de hand van jouw wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van content en houden we je social media pagina bij. Het belangrijkste is dat we dit in goed overleg doen en dat de juiste foto's en teksten worden gepubliceerd. Na het publiceren volgen we de reacties en het bereik zodat we dit op de juiste manier kunnen terugkoppelen en inzichtelijk kunnen maken wat het effect is van onze inspanningen.

Kan er op het laatste moment nog wat worden gepost?

Uiteraard! Het is altijd mogelijk om op het juiste moment een post te plaatsen en dit kan ook last-minute. Laat het je contactpersoon weten via mail of telefoon, dan wordt het voor je geregeld.

Hoe krijg ik contact?

Je krijgt een vast aanspreekpunt bij Work4Media. Gedurende de samenwerking zorgt deze ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Je kunt ons sowieso altijd via de telefoon en/of mail bereiken.

Hoe krijg ik de voortgang te zien?

Uiteindelijk is dit het belangrijkste, je wil immers weten wat het resultaat is van alle inspanningen.. Elke eerste week van de maand zorgt jullie contactpersoon er dan ook voor dat er een rapportage ligt met hierin een overzicht van de reacties en nieuwe volgers. Zo kunnen wij jouw kennis van producten en diensten combineren met ons specialisme door gericht te communiceren in de bouw.

Zit jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op en stel jouw vraag!

Wij houden van tevreden klanten

Deze bedrijven waren je al voor en delen graag hun ervaringen met ons!

Geschreven door Sean van Hamond van YourContent
Prettige samenwerking met veel potentie.

Vanaf het moment van het intakegesprek verliep alles op rolletjes. De samenwerking is erg prettig en dat helpt enorm. Alles wordt netjes en op tijd geplaatst en ook onze uitstraling komt goed naar voren.

Geschreven door Patrick Diepstraten van Dipaq
Geweldig bedrijf met passie voor social media!

Vanaf het begin maken wij al gebruik van de diensten van Work4Media. Zelf was ik al begonnen met het optimaliseren van mijn social media kanalen. Door Work4Media ben ik een andere weg in geslagen en het werkt perfect.Voor iedereen die zijn social media kanalen wil optimaliseren is Work4Media een perfecte partner.